Ancoratges

Construint sobre fonaments sòlids,
ancoratges de qualitat

A Cimentaterra, ens especialitzem en la instal·lació d'ancoratges, oferint solucions robustes i fiables per a una varietat d'aplicacions. Com a empresa líder al sector de les fonamentacions especials, ens enorgulleix brindar serveis d'alta qualitat que garanteixen l'estabilitat i la seguretat de les estructures.

El nostre equip d'experts altament capacitats s'encarrega de cada aspecte del procés d'instal·lació d'ancoratges, des del disseny inicial fins a l'execució i el seguiment posterior. Utilitzem materials de primera qualitat i tècniques avançades per garantir la resistència i durabilitat de cada ancoratge que instal·lem.

A més de la nostra experiència tècnica, ens distingim pel nostre compromís amb la satisfacció del client. Treballem conjuntament amb els nostres clients per entendre les necessitats específiques i proporcionar solucions personalitzades que s'adaptin als seus projectes individuals.

Versatilitat i estabilitat en la construcció

Els ancoratges, ja siguin temporals o permanents, es poden aplicar a:

  • Arriostrament de murs pantalla, cortines de pilons i micropilots.
  • Estabilització de talussos.
  • Absorció de traccions de qualsevol tipus de fonamentació, supressions a lloses, reforç d'estructures interiors, tipus preses o en túnels i galeries…

Es classifiquen d'acord amb diverses característiques i podrem parlar de: ancoratges actius o passius, de cable o de barra, permanents o provisionals, retesables o no retesables, amb sistema d'injecció tipus Injecció única, Injecció Repetitiva o Injecció Repetitiva i Selectiva.

Durant el procés dels ancoratges al terreny hi ha un altre procés complementari com són els bulons.

Els ancoratges al terreny més comuns

Ancoratge permanents

Són ancoratges que s'instal·len amb caràcter definitiu, per a una vida útil superior als dos anys. Han d'estar dimensionats i executats per fer front als efectes de la corrosió.

Ancoratges provisionals

Alguns dels ancoratges que es projecten sobre el terreny tenen una durada curta i són necessaris per a alguna de les fases constructives de l'obra. Els ancoratges provisionals proporcionen l'estabilitat necessària per seguir el procés constructiu durant el temps necessari per finalitzar els processos definitius pels quals es reemplaçaran aquests ancoratges al terreny temporals.